Dr PINTÉR Kft

A vadászboltok webáruház szakértője

 
Papp István csontfaragó művész boltja
 

Kupon

Ez a kupon 12 000 Ft-ot ér Neked, ha webáruházat vásárolsz nálunk.

Nyomtasd ki, és
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Próbáld ki a webáruházat!

 

Vadászboltosok
FIGYELEM!!!

Saját internetes áruház
havi nettó
3.000 Ft-ért?

Keress minket még ma,
hogy holnaptól
mindenki Téged keressen!

Próbáld ki a webáruházat!

 

"Mindennapi üzletmenetünk szerves részét képezi webáruházunk naprakészen tartása, hiszen ez hozza a legtöbbet a konyhánkra.

Szerencsére a szoftver könnyen kezelhető, jól testreszabható, egyszóval: rugalmas.

A Dr PINTÉR Kft sok jó tulajdonsága mellett kiemelendő: a gyors segítségnyújtás és a különleges kérések figyelembevétele!

Maximálisan elégedettek vagyunk a szolgáltatással, köszönjük!"

Fodor András, üzletvezető
Mekka.hu
...a Wi-Fi megoldások kulcsa

Próbáld ki a webáruházat!

 

Mi az a 10 legfontosabb terület,
melyben internetes áruházunk
sikeresebbé teheti vadászboltodat?

  1. Jelentős bevételnövekedést produkál, mivel a szélesebb körű elérhetőség több vásárlót vonz.
  2. Vevőid még szívesebben vásárolnak Nálad, mivel ezentúl sokkal kényelmesebben, egyszerűbben tehetik ezt meg, mint eddig. (Vagy mint a konkurenciádnál.)
  3. Időt spórolhatsz meg a nem személyesen intézett megrendelések teljesítésekor. Nincs több elfelejtett vagy elfekvő megrendelés. Nem kell e-maileket vagy faxokat bogarásznod, vagy a telefon mellett jegyzetelned és később papírfecniket szortíroznod.
  4. Viszonteladóid kiszolgálása is jóval kevesebb idődet veszi el, hiszen rendeléseik leadására ezentúl ők is internetes áruházadat (vagy más szóval: webáruházadat) használhatják.
  5. Lőfegyver árusítása esetén mentesít a részletes tájékoztatás időigényes feladata alól, ráadásul a rendelés felvételt is elvégzi helyetted.
  6. Ha már van készletrendszered, akkor használhatja annak adatait, így minden változást csak egyszer kell rögzíteni, egyszerűsödik a számlázás, stb. Ha még nincs, akkor webáruházad kiválthatja az elavult Exceles vagy papíros nyilvántartást, ez pedig mind-mind időt takarít meg Neked.
  7. Megoldja a lassan mindenkitől elvárt internetes megjelenéssel kapcsolatos problémáidat, ráadásul úgy, hogy közvetlenül hasznot is termel Neked.
  8. Internetes vadászboltodat profi elektronikus katalógusként használhatod. Vevőidet sohasem éri csalódás, hiszen Nálad mindig az aktuális kínálatot láthatják az aktuális árakon, akcióid, újdonságaid pedig könnyebben elérik vevőidet, hiszen webáruházad főoldalán rögtön ezek fogadják őket.
  9. Ez az "elektronikus katalógus" szinte teljesen kiválthatja papíros katalógusodat, jelentősen csökkentve ezzel kiadásaidat.
  10. Megrendeléseid, készleteid állapotát távolról is nyomon követheted, így egy külföldi utazás vagy egy beszerző körút során is állandóan naprakész lehetsz.

És mi az, amit csak mi nyújtunk Neked?

A leggyakoribb kétségek...

"Akkor most több vadászbolttal együtt árulhatok az interneten?"

Nem. Mi egy saját webáruházat kínálunk Neked, nem egy megjelenési lehetőséget sok más vadászbolt mellett! A Te áruházában - mint a boltod kirakatában - csak a Te árucikkeid fognak sorakozni.

"Miért ne csináltassak csak egy honlapot? Az sokkal olcsóbb..."

A honlap, a portál és a webáruház közti alapvető különbségekről a hasznos tanulmányok között olvashatsz.

Az ott leírtakat részben megismételve elmondható: A honlap valóban egy viszonylag olcsó, de (rendszerint) nagyon silány marketing eszköz. A magyar vadászboltok honlapjai - tisztelet a kivételnek - szinte biztos, hogy sohasem fogják behozni még azt a pénzt sem, amit rájuk költöttek!

A kereskedelemmel foglalkozó cégek számára az egyetlen, közvetlenül hasznot termelő internetes megjelenési forma a webáruház.

"Nagy a bizalmatlanság az internetes vásárlással szemben."

Ez - főleg az idősebb generációk esetén - igaz, viszont részletes tájékoztatással és nagyvonalú garanciákkal sikeresen legyőzhető a vadászok internetes vásárlással szembeni esetleges ellenállása. A már ismert termékek internetes utánrendelésétől pedig nem valószínű, hogy bárki is tartana.

A fiatalabb vadászgeneráció számára pedig már egy internetes vásárlás "nem ügy".

"Mi van, ha valaki rendel, de nem fizet?"

A webáruházban csak valódi adatokkal rendelkező vevők vásárolhatnak, akik a megrendelt termékekért előre fizetnek, így Téged sem érhet kellemetlen meglepetés.

Érdekel, de mennyibe kerül?

Webáruházunk vételára 200.000 Ft + ÁFA. Ehhez választhatsz ajándékba egy

Mit kapsz ezért az összegért cserébe?

Igény esetén vállalunk

És az üzemeltetés?

Egy webáruház mit sem ér, ha nem érhető el a nap minden órájában az interneten keresztül. Ez a folyamatos rendelkezésre állás komoly kiadásokat és munkát ró ránk, viszont nem szeretnénk, ha ennek Te látnád kárát, így a havi üzemeltetési díj 10.000 Ft + ÁFA. Mit nyújtunk ezért Neked?

Igény esetén 500 Ft + ÁFA / hó felárért internetes vadászboltodhoz látogatottsági statisztikát is biztosítunk.

Keress minket még ma,
hogy holnaptól
mindenki Téged keressen!

Ugye Neked is jól jönne egy ilyen hatékony eszköz, mely éjjel-nappal Neked dolgozik?

Próbáld ki webáruházunkat, hogy holnaptól már Te is élvezhesd azokat az előnyöket, amelyeket csak egy webáruház nyújthat Neked.

Ha azonnal meg szeretnéd rendelni webáruházunkat, akkor kérünk, add meg adataidat! Ezek alapján meg fogunk keresni Téged, hogy egy személyes találkozó helyszínét és időpontját egyeztessük Veled.

Név:
Beosztás:
Cég név:
Város:
E-mail:
Telefon:

Adatvédelem: Adataidat kizárólag webáruházunkkal összefüggésben használjuk fel, és azokat a törvényben előírt kötelezettségeken kívül harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki.

Copyright © Dr PINTÉR Kft 2005 - 2007